Connect with us

Muu

Kuinka päästä eroon ikävistä tavoista kuten tupakointi tai elämää hankaloittava laina kierre?

Published

on

Tupakoinnin lopettamiseen on markkinoitu tuotteita ja erilaisia konsteja jo pidemmän aikaa, millon pastillia, laastaria, purkkaa , Pussit.com nikotiinipusseja ja ties mitä. Osa näistä varmasti toimiikin, mutta suurimmalle osalle tupakointi on niin juurtunut tapa, että ainoa keino lopettaa se on aidosti korvata se toisella hiukan vastaavalla tavalla, tietysti itse nikotiiniriippuvuuden lisäksi.

Nikotiiniriippuvuus fysiologisesti itsessään ei tutkitusti kestää muutamaa päivää pidempään,vaan sen jälkeen ihminen kaipaa opittua tapaa, tuttua ja turvallista röökitaukoa, tai pientä palkkiota tai pahetta toteutettavaksi vaikkapa työnsuoritteen tai lounaan päälle, kahvin kanssa. 

Korvaa haitallinen tapa Nikotiniipusseilla

Voisiko aikuiselle muodostua tapa, että menenpä nauttimaan lounaskahvin ja purkan ulos, ja sitten jauhat purkkaa 10-15 minuuttia ulkosalla tupakoinnin sijasta? Jotenkin en näe tätä tapahtuvan ollenkaan niin todennäköisesti kuin laittamalla puhtaan mutta riittävästi nikotiinia sisältävän pussit.com nikotiinipussin huuleen ja nautistekelet sitä kahvia sen kanssa.

Tapa on huomattavasti helpompi korvata mikäli uusi korvaava tapa on mieleinen. Pahanhajuisen ja savuisen tupakan sijaan raikas nikotiinipussi voi oilla uusi alkusi, mikäli tyydytät sillä samalla nikotiinin tarpeesi. Unohda purkat ja laastarit, nikotiiniriippuvuutesi on vain toiseksi pahin osa riippuvuutta, tapa on numero yksi. 

Katkaise lainakierre nyt yhdistelmälainalla, kerralla kuntoon periaatteella

Jos taas tuntuu että olet himoshoppaaja, ja ostat aina uusinta uutta ja sitä sun tätä joka kuukausi, yleensä osamaksulla tai luottokortilla ja huomaatkin jossain vaiheessa olevasi niin sanotusti korviasi myöten veloissa, tarvitset apua.

Paras tapa katkaista lainakierre on ottaa lainaa netistä – halvinlaina.fi sivustolta ja nostaa kerralla sellainen summa millä saat maksettua pois kaikki eri suuruisilla koroilla ja omilla käsittelymaksuillaan olevat lainat pois ja saat selkeän, yhden laskun kuussa, yhdellä korolla, ja yhdellä käsittelykululla. Tämä säästää aikaa, vaivaa ja stressitasoja. 

Voit helpottaa taloudellista tilannettasi myös ottamalla pidemmän laina-ajan kuin mihin nykyiset osamaksuksi sidottu niin kuukausierä jää yhteensä pienemmäksi kun aiemmilla lyhyemmillä lainoilla. Tästä voi olla merkittävää apua. 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Muu

Piristä Seksielämää Näillä Kuumilla Vinkeillä

Published

on

Jos puuhailu makuuhuoneen puolella on alkanut tylsistyttää sinua ja kumppaniasi, on aika ottaa käyttöön kovemmat keinot. Jo pienillä välineillä tai jokaisesta kodista löytyvillä tarvikkeilla seksielämä lähtee uuteen nousuun.

On aivan normaalia, että jossakin vaiheessa parisuhdetta tai seksisuhdetta paneminen ei enää tunnu yhtä jännittävältä. Samojen asentojen toistaminen päivästä toiseen luo nautintoa, mutta ei ehkä innostuta kuten ennen. Uudet ideat ja makuuhuoneeseen luodut laitteet moninkertaistavat nautinnon ja elämä kukoistaa jälleen.

Aloita vibraattoreilla

Helppo tapa tuoda pientä lisänautintoa makuuhuoneeseen on hankkia vibraattori eli tärisevä seksilelu. Vibraattori tuo nautintoa kaikille seksin osapuolille, vaikka monista se saattaakin olla lelu vain yksinäiseen itsensä tyydytykseen.

Vibraattori voidaan esimerkiksi asettaa naisen klitorikselle, jossa sen tärinä seksin aikana kihelmöi mukavasti seksin kumpaakin osapuolta. Tai sitten vibraattoria voidaan käyttää esileikkinä ennen varsinaista seksiä.

Leikittele lämpötiloilla

Lämpötilojen käyttö osana seksiä on yllättävän normaalia. Eikä teidän välttämättä tarvitse edes poistua kotoa hankkimaan tarvikkeita. Pelkillä jääpaloilla on hyvä aloittaa. Kuuman seksin aikana viileän jääpalan liikuttelu ja sively kumppanin vartalolla on erittäin seksikästä.

Se saa teidät kummatkin värisemään ihanasti ja ihokarvat nousemaan pystyyn.

Parhaillaan lämpötilalla leikkiminen on, kun voidaan käyttää sekä kuumaa että kylmää. Muistakaa vain olla varovaisia! Kuumuutena voidaan käyttää esimerkiksi kynttilän sulavaa vahaa, jota tiputetaan kynttilästä kumppanin iholle. Tähän ei kuitenkaan käy mikä vain kynttilä vaan tulisi ostaa turvallisesta ei myrkyllisestä vahasta valmistettu seksikynttilä.

Hanki penispumppu

Penispumppu on laite, joka nopeuttaa erektion saamista ja tekee siitä voimakkaamman. Laitteen sisälle syntyy tyhjiöimu, joka parantaa peniksen verenkiertoa. Se tekee peniksestä herkemmän, jolloin seksi tuntuu paremmalta.

Lisäksi voidaan käyttää erektiorengasta, joka kiinnitetään peniksen juureen penispumpun käytön jälkeen. Rengas estää erektion lähtemisen ja laukeamisen. Näin seksiä voidaan harrastaa pidempään. Odottaminen lisää nautintoa!

Kokeile BDSM-leikkejä

BDSM tarkoittaa seksielämässä erilaisia seksin muotoja, joissa on yleensä dominoiva ja submissiivinen osapuoli. Yhteisten sääntöjen rajoissa ja noudattaen valittua turvasanaa dominoiva henkilö voi alistaa tai pitää submissiivista osapuolta vallassaan BDSM-session aikana.

Session jälkeen ”after care” eli jälkihoito on tärkeää niin fyysisten vammojen kuin henkisenkin voinnin kannalta.

BDSM voi sisältää myös nöyryyttämistä, mutta tämä ei ole pakollista. BDSM voi olla myös bondagea eli sitomista, jolloin submissiivisen osapuolen liikkumista rajoitetaan köysillä, käsiraudoilla tai muilla välineillä.

Ensikertalaiset voivat lähestyä BDSM-seksiä varovaisesti esimerkiksi pienellä sitomisella tai sillä, että dominoiva osapuoli kertoo tarkasti submissiiviselle kumppanilleen, mitä hänen tulee tehdä seksin aikana.

Seksikkäät roolileikit

Jos BDSM tuntuu liian rajulta teidän suhteeseenne, roolileikkien seksissä ei tarvitse olla niin radikaaleja. Opettaja ja oppilas -leikit ovat ehkä kaikista tunnetuin esimerkki seksiroolileikeistä, joita voidaan harrastaa makuuhuoneen puolella.

Ideana on siis sopia seksin kaikille osapuolille roolit, joita he eivät yleensä ole arjessaan. Lisäksi voidaan luoda jonkin lainen tilanne, kuten oppilas yrittää saada opettajalta 10 kokeesta vastineeksi seksistä.

Jos kouluroolipeli tuntuu hieman liian likaiselta, on vaihtoehtoja lukuisia. Pet play on toinen suosittu esimerkki seksiroolileikistä. Periaatteessa voitte valita mitkä tahansa roolit haluattekaan. Ehkäpä sinun lempileffasi päähenkilöt tai vain te kaksi normaalisti, mutta ette tunne toisianne.

Seksin maustaminen ja makuuhuoneen muuttaminen tuliseksi leikkikentäksi ei ole suuri haaste. Alkuun se saattaa hiukan pelottaa, mutta parhaimmillaan omien rajojen rikkominen turvallisesti kumppanin kanssa on hauskaa ja tyydyttävää. Yltä löytyvillä vinkeillä pääsette hyvin alkuun seksielämän maustamisessa!

Continue Reading

Muu

Täysikuu – Mitä Sinun on Hyvä Tietää? Näin se Vaikuttaa Ihmiskehoon ja Kohtaloosi

Published

on

Huomasitko viimeksi, kun oli täysikuu, muutoksia kehossasi tai mielialassasi? 

Täydenkuun vaikutus ihmiskehoon on ilmeinen ja jopa tieteellisesti todistettu, mutta sen vaikutukset eivät lopu ainoastaan kehon fyysisiin muutoksiin. Useimmat meistä ovatkin jo varmasti tottuneet esimerkiksi siihen, ettei tiettyyn aikaan kuusta saa unen päästä kiinni. Biorytmimme on jäännös ajoilta, jolloin kuulla ja sen kierrolla oli suuri merkitys ihmiskäyttäytymisen tahdistamisessa. 

Siksi kuun vaikutukset ovatkin huomattavat ihmiskehossa, jopa tieteellisesti todistetusti.

Ihmiskehoon fyysisesti vaikuttavien syiden lisäksi täydenkuun aika saattaa vaikuttaa meihin jopa psyykkisesti. Kuuhulluus terminä kuuluu jo virallisesti sivistyssanakirjaan ja täydenkuun aikaan ihmismieli saattaa olla entistä herkempi. Onko tästä kuitenkaan tieteellistä näyttöä vai voidaanko tämä tieto laittaa ainoastaan perinnetiedon piikkiin?  

Tiesitkö, että täysikuu vaikuttaa kehon fyysisten ja psyykkisten muutosten lisäksi myös samalla kohtaloosi. Kohtalo on elämän ennalta määrättyä tapahtumien kulkua. Jokaisella meistä on ennalta määritetty polku, jota kulkea, mutta jonka varrelle on kuitenkin suotu myös mahdollisuuksia valintoihin ja vaihtoehtoihin. Ota selvää miten täysikuu vaikuttaa juuri sinuun sekä kohtaloosi lukemalla tämä artikkeli siitä, mitä sinun olisi hyvä tietää täysikuusta ja miten se vaikuttaa ihmiskehoon ja kohtaloosi.

Fyysisten ja psyykkisten vaikutusten lisäksi kuun merkitys on tärkeä myös kohtalosta puhuttaessa, anna Astral TV tulkitsijoiden olla apunasi.

Täysikuu – vaikutus ihmiskehoon

Huono unenlaatu ei ole enää myytti.

Pyöritkö sängyssäsi eikä uni tule silmään? Katsopa ensi kerralla ulos taivaalle – huomaatko, että on täysikuu? Huono unenlaatu täydenkuun aikaan ei ole enää vain myytti! Täydenkuun vaikutuksista ihmiselimistöön on tehty useita tutkimuksia, ja esimerkiksi tässä vuonna 2013 tehdyssä unitutkimuksessa on todettu, että täysikuu sekä lyhensi unisykliä että laski syvän univaiheen laatua jopa 30 prosenttia.

Kuun kiertokulku ja naisten hedelmällisyys

Naisten hedelmällisyydellä on aina ollut tärkeä osa ihmiskunnassa. Ei varmaankaan ole sattumaa, että kuun kiertokulku sekä naisen kierto ovat päiviltään suunnilleen yhtä pitkiä – keskimäärin 28 päivää.

Ihmiskehosta 70% on vettä

Kun kuu lähenee maapalloa tapahtuu vuorovedessä vaihteluja vetovoiman muuttuessa. Näin tapahtuu myös ihmiskehossa. Tutkijat ovat vuosikausia tutkineet tätä ilmiötä ja todenneet muun muassa verenpaineessa 5% verran vaihtelua, kun on täysikuu.

Täysikuu vaikuttaa myös psyykeen

Kuuhulluus on jo vakiintunut sanana – jopa sivistyssanakirjaan asti. Täysikuu vaikuttaa myös fyysisten muutosten lisäksi ihmispsyykeen. 

Yhden tutkimuksen mukaan jopa 81% psykiatrisessa työssä olevista uskoo täydenkuun vaikuttavan ihmisterveyteen.

täysikuu kuunvalo valaisee veden pintaa kirkkaasti

Täysikuu – vaikutus kohtaloosi

“Kuu näkee sielusi” – kuuluu vanha sanonta. Me ihmiset käymme läpi eri vaiheita kuun tapaan kuukauden eri vaiheissa. Ota omaksesi täydenkuun energiat ja elä sielukkaampaa elämää. Täysikuu on täydellinen tilaisuus päästää irti negatiivisuudesta; näin voit vaikuttaa kohtaloosi päästämällä irti vanhasta ja ottamalla uuden vastaan.

Jokainen vuoden 12 kuukausi tuo mukanaan täydenkuun, jotka seuraavat tähtikartaston 12 merkin teemoja. Täysikuu ja sen juhlistaminen on oiva tapa keskittyä täydenkuun osoittamiin universaaleihin periaatteisiin ja avaa mielesi tietoisuudelle. Ja sitä kautta kohtaloosi.

Ota yhteyttä Astral TV tulkitsijoihin, äläkä jää täydenkuun varjoihin!
Täydenkuun aika on ihmiskeholle sekä fyysisesti että psyykkisesti uudistumisen aikaa. Huomioimalla mitä kehosi yrittää sinulle kertoa täydenkuun aikaan on siksi erittäin tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Anna Astral TV tulkitsijoiden avustaa sinua kohtalonmatkallasi, kun on täysikuu.

Continue Reading

Muu

Miten Valitset Turvallisen Nettikasinon?

Published

on

Viimeisen vuoden aikana netissä pelaaminen, varsinkin nettikasinot ja rahapelit, on noussut aivan uudenlaiseen suosioon. Videopelit ovat olleet pelikonsoleiden ja modernien tietokoneiden tultua markkinoille varsinkin nuorten pelaajien suosiossa, mutta nyt myös hieman vanhempi tai muuten nettipelejä vähemmän pelaava yleisö on löytänyt pelien pariin.

Se voikin olla vallan viihtyisä harrastus, varsinkin sateisina tai kylminä talvisina päivinä, jota voi helposti harrastaa myöhään illallakin perheen pienimpien jo nukkuessa.

Samalla nettikasinoilla pelaaminen saattaa kuitenkin arveluttaa ja jännittää, varsinkin aloittelijaa. Kuinka turvallista netissä rahapelien harrastaminen onkaan?

On aivan ymmärrettävää, että mieleen pongahtaa heti kysymys siitä, mihin se pelaamiseen käytetty raha meneekään, ja että kuinka turvassa tai vaarassa olemmekaan kun lisäämme luottokorttiemme tai pankkitiliemme tunnuksia nettikasinoalustoille. Ikävä totuushan on, että myös nettikasinohuijauksia on liuta liikkeellä, joten ennen sivustoon sitoutumista on hyvä olla tietoinen siitä, mistä tunnistaa turvallisen nettikasinon.

Mistä sitten tunnistaa turvallisen ja luotettavan nettikasinon?

Esimerkiksi Nettikasinot.media -sivusto on tehnyt tutkimusta laadultaan ja luotettavuudeltaan markkinoiden parhaimpia netissä toimivista kasinoista. Heidän tuottamaltaan listalta voi siis helposti löytää itselle mieluisin kasino, jossa pelaamista voi huoletta kokeilla. Kaikki näistä kasinoista ei ole suomalaisen yrityksen pyörittämiä, mutta niistä jokaisella on luotettavaksi todistettu pelilisenssi, eli peliviranomaiset valvovat heidän toiminnan laillisuutta jatkuvasti.

Pelilisenssi onkin se kaikkein ensimmäinen ja tärkein määritys ja edellytys nettikasinon turvallisuuden takaamiseksi. Näiden pelilisenssien avulla kasino kykenee osoittamaan, että heidän toimintansa vastaa valtion asettamia turvallisuusvaatimuksia. Nämä vaatimukset ensi kädessä turvaavat pelaajien oikeuksia säätelemällä kasinoiden toimintaa jonkin verran. Mikäli et löydä nettikasinon sivustolta pelilisenssinantajan logoa, tai jos lisenssi ei ole voimassa, on turvallisempaa valita jokin toinen kasino.

Riippuu myös siitä, minkä maan myöntämä pelilisenssi on kyseessä. Esimerkiksi suomalaisille pelaajille Maltan myöntämä pelilisenssi, eli MGA, on monesti todettu olevan paras mahdollinen, sillä se antaa standardoidun turvan pelaajalle, ja on muutenkin tiukasti valvottu ja säädelty. Maltan pelilisenssin saaminen ei myöskään ole mitenkään liian helpoksi tehty prosessi, joten voi luottaa nettikasinon oikeasti täyttävän kaikki luotettavan nettikasinon edellytykset.

Muun muassa casino.netbet.fi on loistava ja monipuolinen, MGA-lisenssin alaisuudessa toimiva pelisivusto. Se on usein mielletty Suomen parhaimmaksi nettikasinoksi, ja se onkin kokonaan saatavilla suomenkielisenä.

Yleisesti ottaen, jo rahallisesta näkökulmasta, kannattaa nettikasinoa valittaessa suosia sellaista, joka toimii Eurooppalaisen pelilisenssin alaisuudessa, vaikka lisenssi ei juuri Maltalta tulisikaan. Nimittäin, kun pelaat kasinolla, jonka pelilisenssi tulee muualta maailmasta, joudut maksamaan voitoistasi veroja, eikä näitä kasinoita yleensä valvota yhtä tarkasti kuin EU-maiden lisensioimia kasinoita. Yleensä luotettavilla kasinoilla pelattavien pelien tuottavat pelivalmistajatkin toimivat pelilisenssien alaisuudessa.

Kasinolla on käytössä SSL-salaus. Tällä pidetään huolta, etteivät asiakkaan yksityiset tiedot, kuten maksutiedot, päädy sivuston ulkopuolisten käyttöön. Tämän salauksen turvin on lisäksi turvallista siirtää rahaa niin pelaamista varten kuin omia voittoja nostettaessa. SSL-salauksen omaavan nettikasinon saa helposti selville siitä, alkaako nettisivuston URL https-merkinnällä. Mikäli näin ei ole, sivustolla ei ole SSL-salausta eikä sillä ole turvallista pelata.

Kasinot käyttävät satunnaislukugeneraattoria. Tätä käytettäessä kasinot eivät itse kykene säätämään pelejä, eli pelaajaa ei voi huijata eikä pelien voitonmaksuun voi vaikuttaa. Nämä satunnaislukugeneraattorit tarkistetaan säännöllisesti kolmannen riippumattoman osapuolen toimesta.

Lisäksi, turvallisen kasinon sivulla on selkeästi mainittu palvelun ehdot, ja nämä ehdot ovat myös pelaajalle reilut. Luotettavat kasinot haluavat lisäksi pitää huolta pelaamisen vastuullisuudesta, eli esimerkiksi rajoittavat talletusten määrää ja pelien pelaamisen käytetyn ajan määrää.

Mikäli olet kiinnostunut kokeilemaan nettikasinoilla pelaamista, Lasten Metsolan Nettipelaaminen ja Nettikasinot -artikkelista saat lisävinkkejä pelaamisen aloittamiseen.

Continue Reading

Trending